Zvolte profesi kuchařských rondonů

Také na vás odevšad vypadávají inzeráty hledající pro gastronomická zařízení nové kuchaře? Právě těch je bohužel akutní nedostatek, a to už hezkých pár let. Přitom kvalitní gastronomie na kvalitních lidech oblečených do kuchařských rondonů a dalších pracovních oděvů do kuchyně přímo stojí.

Zkreslené představy o kuchařském povolání

Bohužel se čím dál častěji stává, že mnozí mladíci si na základě televizních pořadů udělají o kuchařském povolání zkreslenou představu. Vysní si tak práci, která nemá se skutečným provozem nic společného. A tak, i když pracovní oděv do kuchyně na nějaký čas obléknou, brzy ho zase svlékají. Nehledě k tomu, že vaření doma je zcela jiná disciplína než vaření v profesionální kuchyni. Tam je zásadní systematičnost, rychlost a organizovanost. Bez těchto zásad by nebylo možno připravovat a vydávat i několik jídel najednou. Mladým lidem je tedy třeba ukazovat reálného kuchařské prostředí.

Aby nohy netrpěly soustavným stáním

Další důvod, proč někteří mladí kuchaři a kuchařky odkládají pracovní oděvy do kuchyně a rondony, je nápor na nohy. Vzhledem k tomu, že při vaření je nutné často stát na jednom místě a pracovat dlouho ve stejné pozici, je logické, že zápřah na nohy a záda je to pořádný. Kromě pravidelného sportování pomůže i obuv Scholl zdravotní, zdravotní obuv Santé – ať už dámské nebo pánské zdravotní pantofle.

Aby nohy netrpěly neustálým běháním

Zatímco kuchaři a veškerý personál v kuchyních trpí spíše nedostatkem pohybu, zdravotnický personál v pracovních oděvech Dickies a obuvi pro zdravotníky řeší často opačný problém. Týká se zejména zdravotních sester a nižšího zdravotnického personálu. I když nastrojeni do pracovních oděvů Dickies, obuti do obuvi Scholl zdravotní nebo zdravotní obuvi Santé, mívají často nohy unavené celodenním běháním.

Spread the love
  • 620
    Shares

Related posts