Pokud jste je ještě neochutnali, máte pořád čas svou chybu napravit. Labužník, co neměl dosud na talíři lanýže, přišel opravdu o hodně. Ať už jich trochu ochutnáte jen tak nebo v kombinaci s noky, fuži či míchanými vejci, svým aroma vás určitě zajímavě překvapí. A jen tak mimochodem, párují se skvěle také se smetanou, olivovým olejem nebo bílou a černou čokoládou. Na své si proto přijdou i skutečně mlsné jazýčky. Přirozeně tady půjde o čokoládu s belgickým původem, takže se jenom propojí dvě gastronomické perly v jeden celek.

Dejte šanci novinkám v kuchyni
Zatímco v italském prostředí jsou lanýže delikatesou nad jiné, v tom českém jsou spíše novinkou. Nic nám ale nebrání dát jim šanci zazářit, takže hurá do toho! Ochutnejte to nejlepší z Istrie, místa, odkud si je nechávali na svůj stůl přivážet i římští patricijové. Okusit něco nového, poznat zajímavé aroma různých jídel, v gastronomii je krásné hlavně to, že se nic neopakuje a vlastně platí, že pořád máte co objevovat. Není při tom kam spěchat, vychutnávejte si různé odstíny a zjistěte, co bude právě tou vaší jedničkou. Sto lidí rovná se sto chutí, staré známé úsloví rozhodně nelže!

Pátráte po něčem, co by potěšilo vaši manželku nebo sestru? Dárek pro ženu můžete vybírat i mezi olivami, vlastně to bude docela stylové! Lahvička s olivovým olejem vypadající na první pohled jako flakonek s parfémem, třeba právě tohle je zajímavým tipem. Balzamikový ocet můžete zapojit také, neboť když dvanáct let zrál v sudu a připravoval se zde na svou budoucí skvostnou chvíli, má ty nejlepší předpoklady stát se opravdovým šampionem. Teď už jen zapojit prémiový olivový olej od olivum.cz, jenž může pocházet nejen z Itálie, ale též z Řecka, Španělska nebo Chorvatska. Nabídka se neustále rozšiřuje, tak nezůstávejte stranou a ochutnávejte se širokým úsměvem na tváři špičku světové gastronomie.